معرفی غذاهای روسیه

آشنایی با پاستیلا، شیرینی مخصوص روسی

پاستیلا به زبان عامیانه پتیلا یک دسر معروف و قدیمی کشور روسیه است که با فشردن میوه‌های مختلف و ترکیب آن با عسل یا شکر به دست می‌آید. اختلاف نظر زیادی از مبدأ این دسر معروف وجود دارد، اما بیشتر کارشناسان غذایی معتقدند که پاستیلا از لهستان به روسیه وارد شده و پس از آن به در زمان اتحاد جماهیر شوروی به کشورهای بلوک شرق راه پیدا کرده‌است.

در قرن‌های گذشته این دسر در دو نوع ارزان و گران عرضه شده‌است. نوع ارزان آن با عسل کم کیفیت و برای مردم عادی و نوع گران آن با عسل باکیفیت یا شکر برای اشراف روس و خانواده سلطنتی ساخته شده‌است. طبق منابع تاریخی پاستیلا یکی از اولین دسرهای میوه ای فراگیر در روسیه می‌باشد که در دورهمی‌های مختلف در کنار چای و قهوه مورد استفاده قرار می‌گرفته‌است.

اشعار مختلعی در ستایش از پاستیلا موجود است که اکثر آن‌ها در قرن ۱۸ و ۱۹ میلادی سروده شده‌است. یک مسابقه ورزشی هم با هدف احیای این دسر در کنار اولین کارخانه تولید انبوه پاستیلا در روسیه برگزار شد و توانست توجه سرآشپز‌های معروف را جلب کند.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن