معرفی غذاهای روسیه

معرفی غذای چاک چاک روسی

چاک چاک (Chak-Chak) هم از آن دسته غذاهای ناب روسی است که نظیرش را در هیچ جای دنیا پیدا نمی کنید. روس ها اعتقاد دارند که هرکس حداقل یکبار در عمرش باید چاک چاک را امتحان کند.

اما این غذا چیست و برای پختش از چه موادی استفاده می شود؟

چاک چاک با خمیرهایی تهیه می شود که خیلی کوچک و گرد هستند، بعد از این که خمیرهای کوچک خوب نرم شدند با نعناع و شربت عسل داغ مخلوط شده و سرو می شوند. این غذا بسیار سنگین است و نمی توان آن را به عنوان پیش غذا استفاده کرد اما می تواند یک میان وعده ی تمام عیار باشد. عسلی که در این غذا استفاده می شود حتما باید طبیعی باشد تا طعم واقعی چاک چاک را احساس کنید.

پیشنهاد می کنیم به توصیه ی روس ها عمل کرده و حداقل یکبار طعم چاک چاک را در این کشور بچشید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن