معرفی غذاهای روسیه

معرفی غذای ماشروم جولیان

ماشروم جولیان (Mushroom julienne) طعمی شبیه به بیف استراگانف دارد با تفاوت این که در آن از هیچ گونه گوشتی استفاده نمی شود. این غذا تلفیقی از هنر آشپزان روس و فرانسه است.

برای تهیه ی این غذا قارچ ها بسیار نازک خرد می شوند، این کار را باید با وسواس زیاد مانند وسواس آشپزان فرانسوی انجام دهند. سپس قارچ ها را کبابی کرده و با خامه ی ترش و پنیر مخلوط می کنند. این غذا باید در ظرف فلزی پخته شود تا طعم اصلی ماشروم جولیان را به دست آورد.

بعد از این که طعم پنیر خوب به خرد قارچ ها رفت، غذا را در ظروف کوچک تر ریخته و سرو می کنند. شاید پیش از این فکر می کردید که هیچ وقت قارچ به عنوان ماده ی اصلی یک غذا استفاده نمی شود اما با خوردن این غذا حتما نظرتان تغییر خواهد کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن