غذاهای روسیه

معرفی کوفته تفتلی روسی

تِفتِلی (Tefteli) نام نوعی کوفته ی گوشت است که تنها مخصوص روس هاست. در زمان های قدیم این کوفته ها را با گوشت خوک می پختند و عقیده داشتند که گوشت خوک لطف ترین گوشت دنیاست اما امروزه تفتلی با گوشت گاو پخته می شود.

مواد اصلی این غذا گوشت گاو چرخ شده، گوجه ی رنده شده و خامه ی خوب زده شده است. آشپزان روس برای تهیه ی این غذا همه ی مواد را با هم مخلوط کرده در نهایت آن ها را به صورت گلوله هایی کوچک در می آورند و با آب می پزند. در روسیه این کوفته ها هم با نان و هم با برنج سرو می شود و بستگی به سلیقه ی آشپز دارد.

ما پیشنهاد می کنیم تفتلی را برای یکبار هم که شده حتما در روسیه امتحان کنید تا با طعم انواع دیگر کوفته ها نیز آشنا شوید. ظاهر این کوفته ها شبیه به کوفته های تبریزی است اما طعمی بسیار متفاوت دارند.

تاریخ انتشار اصلی : ۲۰۱۸-۰۹-۰۸ ۱۹:۴۳:۴۳

نوشته های مشابه

One Comment

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − 6 =

بستن