غذاهای روسیه

معرفی خوراک کوله بایاکا روسی

این غذا از جمله خوراکی های لذیذ مخصوص روسیه است. مواد تشکیل دهنده ی اصلی کوله بایاکا (Kulebyaka) ماهی و خاویار است. گوشت ماهی از ستون فقرات جدا شده و با ادویه جات گوناگون مزه دار می شود. سپس گوشت ماهی را صاف کرده و داخلش را با مواد مختلف پر می کنند، اگر به دنبال کوله بایاکای اصیل هستید باید در میان ماهی پر از خاویار باشد. در نهایت ماهی و محتویاتش در روغن فراوان سرخ می شود.

کوله بایاکا از خوشمزه ترین خوراک های روسی با ماهی است. روس ها به صورت کلی از خاویار زیاد در غذاهای لوکسشان استفاده می کنند زیرا دریای مازندران را در همسایگی خود دارند و از ماهی های این دریا بهره‌مند می شوند.

تاریخ انتشار اصلی : ۲۰۱۸-۰۹-۰۸ ۲۰:۱۳:۵۸

نوشته های مشابه

One Comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + 5 =

بستن