معرفی غذاهای روسیه

معرفی غذای مرغ تاباکا روسی

اگر طعم مرغ سوخاری را می پسندید احتمالا مرغ تاباکا (Chicken Tabaka) را هم دوست خواهید داشت. برای تهیه ی این غذا داخل یک مرغ را خالی کرده و پس از پختن خوب سرخش می کنند. افراد زیادی عقیده دارند که این غذا متعلق به گرجستان است اما امروزه در روسیه به صورت گسترده تهیه می شود.

پس از این که مرغ خوب پخته و سرخ شد به صورت پروانه ای (از قسمت پایینی سینه برش خورده) باز شده و دوباره ی سرخ می شود، بعضی از آشپزان در این مرحله به مرغ، تخم مرغ و پودر سوخاری نیز اضافه می کنند تا گوشت مرغ تُردتر شود.

گوشت مرغ در مرغ تاباکا بسیار ترد و خوشمزه است و اگر مزه اش باب میلتان باشد حتما بیش از آنچه تصورش را می کردید از آن خواهید خورد. توصیه می کنیم این غذا را در روسیه امتحان کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن