غذاهای روسیه

معرفی خوشمزه ترین غذاهای روسیه

سوپ برش

سوپ بُرشت، بُرشچ یا بُرش یکی از  مشهورترین سوپ های روسیه است که به نوعی نشان دهنده سبک غذاهای روسی و اوج اصالت خوراکی های این سرزمین می باشد. جالب است بدانید چغندر نقش اصلی را در این سوپ کلاسیک ایفا می کند. برای تهیهسوپ برش چغندر به خوبی با گوشت گاو سرخ شده و ادویه های مختلف مخلوط می شود. از فلفل نیز در این سوپ زیاد استفاده می کنند. به همین دلیل سوپ مزه ای تند و شیرین دارد. همیشه بر روی این سوپ از مقداری خامه نیز استفاده می کنند که معمولا این خامه طعمی ترش دارد و به شما این امکان را می دهد که طعم های تند، ترش و شیرین را در یک لقمه خوشمزه در کنار هم بچشید.

بیف استراگانف

این غذای روسی را در همه جای کشور خودمان نیز می توانید پیدا کنید. بیف استراگانف غذای نام آشنایی است که در ایران هم طرفداران خاص خودش را دارد. در روسیه این غذا با گوشت گاو نواری خرد شده، سس کره، خامه ی ترش، خردل و پیاز درست می شود. اما تفاوت اصلی این خوراک خوشمزه در ایران و روسیه این است که در این کشور بیف استراگانف به همراه برنج یا پاستا سرو می شود که تجربه ی بسیار جالبی است و طعم آن را به کلی تغییر می دهد.

در زمان تزارهای روس، بیف استراگانف سنتی تنها با استفاده از گوشت و خامه تهیه می شد و قارچ و پاپریکا جزء ترکیبات این غذا نبودند. از آن جا که ترکیبات اصلی این غذا گوشت بود غذایی گرانقیمت اما ساده و آسان به حساب می آمد. به مرور زمان ترکیبات این غذا دچار تغییر و تحولات زیادی شد و هرکشور و فرهنگی چیزی به آن اضافه یا کم کرد. قارچ و پاپریکا به مواد اولیه بیف استراگانف اضافه شد و در برخی کشورها رب گوجه فرنگی و انواع سس ها هم به این غذا اضافه می شود. با این حال چیزی که امروزه به عنوان بیف استراگانف روسی شهرت پیدا کرده ظاهری سفید دارد و با استفاده از خامه و بدون رب تهیه می شود. در حال حاضر بیف استراگانف را اغلب با پاستا، نودل یا برنج می خورند یا آن را همراه با سیب زمینی سرخ شده و سبزیجات سرو می کنند.

کنیش

کنیش نام یکی از غذاهای روسیه است که در زبان روسی به صورت نیش تلفظ می شود یکی از خوشمزه ترین غذاهای سرخ کردنی این کشور است. برای پخت این غذا سیب زمینی پخته و به صورت پوره در می آید سپس پوره را صاف کرده و گوشت گاو را که خوب پخته شده در میان آن قرار داده و می پیچند، سپس مواد در هم پیچیده را در روغن فراوان سرخ می کنند. نیش را با ماهی هم درست می کنند که وجود ماهی به‌ کل طعم غذا را دگرگون می کند اما نیش ماهی هم طرفداران خودش را دارد. برای طعم دار کردن نیش از زیتون نیز در میان و یا روی آن برای تزئین استفاده می کنند.

خاچاپوری

خاچاپوری نام غذایی روسی است که شباهت زیادی به پیتزاهای ترکی دارد. برای پخت این غذا از نان آماده یا خمیر استفاده می شود. خمیر یا نان با چندین نوع پنیر اغلب ۴ الی ۵ نوع، پر می شوند و در فر قرار می گیرند، در نهایت روی کل این مواد یک تخم مرغ شکسته شده و غذا دوباره در فر گذاشته می شود. پس از آماده شدن، خاچاپوری طعم بسیار لذیذی پیدا می کند و با هر گاز از آن می توانید به خوبی طعم انواع پنیر و تخم مرغ پخته شده را احساس کنید، این غذا می تواند به عنوان صبحانه نیز استفاده شود.

پلمنی

پلمنی نام غذایی روسیه ای است که در طعم به پاستا و بهتر بگوییم به راویولی شبیه است. برای تهیه ی این غذا از خمیرهای نازک و کوچکِ برش خورده شده استفاده می کنند، میان این خمیرها با گوشت، نعناع، پیاز و قارچ پُر می شود و همه ی این مواد را با هم می پزند. گاهی دیده می شود که در مواد داخل این غذا از ریشه ی انواع دانه ها مانند جو و گندم نیز استفاده شود. نکته ای که باعث خوشمزه‌ تر شدن این غذا می شود خمیر نازک و خوش طعم آن است که شما را راغب به ادامه خوردن پلمنی می کند. خمیر این غذا بسیار انعطاف پذیر و نرم است و جویدن آن حس خوبی دارد. پلمنی از محبوب ترین خوارکی ها در میان کودکان و نوجوانان روس است. عاشقان غذاهای ایتالیایی از این غذای روسیه بسیار لذت خواهند برد.

کوله بایاکا

کوله بایاکا از جمله خوراکی های لذیذ مخصوص روسیه است. مواد تشکیل دهنده اصلی کوله بایاکا ماهی و خاویار است. گوشت ماهی از ستون فقرات جدا شده و با ادویه جات گوناگون مزه دار می شود. سپس گوشت ماهی را صاف کرده و داخلش را با مواد مختلف پر می کنند، اگر به دنبال کوله بایاکای اصیل هستید باید در میان ماهی پر از خاویار باشد. در نهایت ماهی و محتویاتش در روغن فراوان سرخ می شود.

شاه ماهی شور

اگر چه سنت طبخ شاه ماهی آبهای شور همراه با شکر و چاشنی در دانمارک، آلمان، هلند و سوئد نیز مرسوم است، اما شاه ماهی شور روسی بهترین نوع آن است. این غذا که همراه با تکه های نان و پیاز سرو می شود، ترکیب بسیار خوشمزه ای را ایجاد می کند. گاهی از شاه ماهی در تهیه سالاد نیز استفاده می کنند و آن را همراه با سیب زمینی، هویج، سس مایونز و پیازچه سرو می کنند.

مرغ تاباکا

علاقه مندان مرغ سوخاری، احتمالا مرغ تاباکا را هم دوست خواهند داشت. برای تهیه این غذا داخل یک مرغ را خالی کرده و پس از پختن خوب سرخش می کنند. افراد زیادی عقیده دارند که این غذا متعلق به گرجستان است اما امروزه در روسیه به صورت گسترده تهیه می شود. برای تهیه این غذای خوشمزه روسی، پس از این که مرغ خوب پخته و سرخ شد به صورت پروانه ای (از قسمت پایینی سینه برش خورده) باز شده و دوباره ی سرخ می شود، بعضی از آشپزان در این مرحله به مرغ، تخم مرغ و پودر سوخاری نیز اضافه می کنند تا گوشت مرغ ترد تر شود.

وارنیکی

این غذا بسیار شبیه پالمینی است. اما بر خلاف آن به جای اینکه با گوشت پر شود با سیب زمینی، قارچ، کلم، پنیر شیرین و حتی گیلاس پر  شده  و معمولا با خامه ترش و کره ذوب شده سرو می شود.

دلمه

گرچه این غذا را به عنوان یک غذای روسی می شناسند. اما در بسیاری از کشورهای دیگر از جمله ایران و لهستان نیز شهرت و محبوبیت بالایی دارد. دلمه کلم از ترکیبات گوشت و برنج که در برگ های کلم تازه پیچیده شده اند، پدرست شده و در روسیه همراه با خامه ترش سرو می شود. در بعضی کشورها همچون ایران از برگ انگور نیز به جای برگ کلم استفاده می کنند.

تاریخ انتشار اصلی : ۲۰۱۹-۰۴-۰۸ ۱۸:۴۸:۱۰

نوشته های مشابه

One Comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 3 = 7

بستن