غذاهای روسیه

معرفی شیرینی زنجبیلی تولا

شیرینی زنجبیلی یکی از معروف‌ترین شیرینی‌های اصیل روسیه است. برای اولین بار در قرن نهم میلادی، پس از اینکه قبایل شرقی اسلوا و فینو به یک دولت متحد تبدیل شدند؛ دسری به نام “نان عسل” از کشور مصر وارد فرهنگ غذایی روسیه شد.

در آن زمان شیرینی زنجبیلی از آرد چاودار مخلوط شده با عسل و عصاره توت درست می‌شد. نام جدید این شیرینی در قرن ۱۲ و ۱۳ میلادی و زمانی که مردم، ادویه‌های هندی و خاورمیانه‌ای را به دستور تهیه آن اضافه کردند پدید آمد.

معروف‌ترین شیرینی زنجبیلی روسی متعلق به شهری در ۱۲۰ مایلی شمال مسکو به نام تولا است. شیرینی زنجبیلی تولا به شکل مربعی و ادویه‌دار است که با مربا یا شیر غلیظ پر شده است. در اواخر سال ۱۹۹۰، در شهر تولا موزه‌ای برای کیک و شیرینی دایر شد.

تاریخ انتشار اصلی : ۲۰۱۸-۰۸-۳۰ ۱۱:۱۱:۵۸

نوشته های مشابه

One Comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 + 3 =

بستن